29. maj 2019 kl. 18.00

Vi glæder os over, og er stolte af at kunne invitere 50 gæster til gourmet og vinaften hos Enzo & C. 
 
Arrangementet består af 6 fantastiske retter, med dertil nøje udvalgte vine.
Alle retter beror på lige dele klassisk italiensk madkunst og moderne madlavning, med fokus på kompromisløse råvarer og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. 
 
Menuen er tilrettelagt ud fra årstidens bedste råvarer, og vinene leveres og præsenteres af ejeren selv, fra det prestigefyldte og prisvindende vinhus Antonio Caggiano. Se http://www.cantinecaggiano.it/en/
 
Prisen for hele aftenen er kun 750 kr. pr. person. 
 
Der er plads til 50 gæster, og pladserne besættes efter først til mølle.
Tilmelding sker først ved forudbetaling og dernæst via mail til louise@enzo-c.dk
Indbetalingen via bank til Reg: 7562 Konto: 1125550. 
Venligst notér at indbetalings– og reservations id er enslydende. 
 
Har du yderligere spørgsmål til arrangementet, kontakt da venligst restaurantchef Louise på louise@enzo-c.dk
 
Vi glæder os meget til at se jer.


MENU

Appetizer
Mozzarella in carrozza - Polpette di melanzane - Filetto di pomodoro e basilico
Fritteret mozzarella - Aubergine crochette - basilikum & tomatsauce
Hvidvin: Fiagré Campania bianco IGT, 2018

Antipasto
Tartara di manzo - Crema di mozzarella di bufala - Croccante al finocchietto
Rørt oksetartar - Creme af bøffel mozzarella - Chips af vilde fennikel
Hvidvin: Greco di Tufo - Devon DOCG, 2018

Primo Piatto
Mezzaluna ripiena di scampi e zafferano di Agerola - Bisque di crostacei
Halvmåne pasta med jomfruhummer og safran fra Agerola - Skaldyrs bisque
Hvidvin: Fiano di Avellino - Bechar DOCG,  2018


Secondo Primo Piatto
Paccheri ricotta e provolone del Monaco - Ragú di coniglio all’ ischitana 
Paccheri pasta ricotta og provolone del Monaco ost - Kanin ragú alla ischitana
Rødvin: Tauri - Irpina aglianico DOC, 2015

Secondo Piatto
Porchetta - Melanzane a funghetti - Gattó di patate - Fondo al rosmarino - Tartufo estivo
Porchetta af frilandsgris - Aubergine - Rustik kartoffel - Rosmarin sky - Trøffel
Rødvin: Taurasi Macchia dei Goti DOCG (2013 & 2015)

Dolce
Scomposta di ricotta e pera
”Cheesecake” ricotta - Pære - Hasselnød
Dessertvin: Mel - vino bianco passito

Kaffe eller espresso samt petit four